CRYO XC™
CRYO XC™ Plus
CRYO LC Black

Managementul Calitatii

Echipa CRYONiQ a depus toate eforturile pentru a oferi produse si servicii de calitate inca din prima zi, deziderat care a ramas principala forta motoare a companiei noastre pana astazi. CRYONiQ este mereu la dispozitia ta pentru a raspunde oricaror intrebari cu privire la echipamentele noastre pentru crioterapie, sau pentru a oferi asistenta la instalare, intretinere, si/sau depanare.

Garantia Producator CRYONiQ

Toate echipamentele de crioterapie oferite de CRYONiQ au o garantie de producator de 24 de luni pentru componente (Garantie Service pentru pietele selectate) care poate fi extinsa la cerere la valorile prestabilite. Pentru clientii nostri, aceasta asigura confort si usurinta cu fiabilitate in operare, pentru ca multe defectiuni sau stricaciuni vor fi rezolvate de catre echipa noastra in cel mai scurt timp.

Asistenta Tehnica

Echipa tehnica CRYONiQ este disponibila tot timpul. In cazul in care sunt probleme tehnice cu un echipament CRYONiQ, avem posibilitatea de a face o diagnoza distanta si de a remedia anumite probleme. Fiecare dispozitiv se poate conecta via Wi-Fi, ceea ce permite tehnicienilor nostri sa identifice problema distant si sa reactioneze mult mai rapid. Timpul de raspuns este foarte scurt (in cateva ore suntem pe problema si pregatiti sa acordam asistenta). Serviciul post-vanzare este oferit de CRYONiQ ca si de partenerii nostri. Click pentru mai multe detalii.

Pregatire CIC

Procedura corectă de funcționare și siguranța publicului larg reprezintă prioritatea companiei noastre. Acesta este motivul pentru care instruire este întotdeauna o parte integrantă a fiecărei achiziții de la CRYONiQ sau partenerii noștri. În timpul sesiunii de instruire, inginerul tehnic prezintă diferite măsuri esențiale de securitate care trebuie respectate. Umplerea cu azot, funcționarea mașinii de crio, importanța prezenței operatorului în timpul sesiunilor sunt doar câteva dintre subiectele abordate. În timpul cursului pot fi adresate întrebări cu privire la aspectele operaționale.

Instalarea Echipamentelor pentru Crioterapie

Prin achizitionarea produselor noastre, CRYO XC™ sau Cryopol CRYO LC, clientii nostri beneficiaza de experienta unei echipe globale, care a livrat si instalat peste 350 echipamente de criptoterapie pentru intreg corpul, pe 33 piete, cu o abordare standardizata cu privire la cripto productie, livrare, siguranta si certificare.

Propriul nostru personal, inclusiv cel al partenerilor nostri, asigura ca toate instalarile sa decurga lin, confortabil si in siguranta.

Linia de ajutor CRYONiQ

În cazul oricărei întrebări cu privire la controlul calității și certificarea și standardele de calitate, vă rugăm să ne contactați la support@cryoniq.ro