Crioterapie pentru Intreg Corpul in CRYO XC™

CRYO XC™ cryotherapy unit

Despre Criocamera – Criosauna CRYO XC™

Criocamera, numita si criosauna, este un dispozitiv inovator care asigura tratament pe baza de crioterapie pentru intreg corpul, folosind temperaturi foarte scazute. Criocamera / criosauna a devenit una dintre cele mai raspandite forme de aplicate pentru terapie in camere criogenice. Popularitatea sa a crescut in diverse domenii privind sportul, sanatatea si SPA. In utilizarea cameri pentru crioterapie, avem acum modalitati de a stimula corpul pentru a se recupera mai rapid, pentru a atenua durerea, pentru a reduce inflamatiile, a creste mobilitatea, forta, flexibilitatea, imbunatatirea starii in cazul multor afectiuni autoimune, cresterea productie de colagen de catre piele si reducerea celulitei. Obtine aceste efecte dorite, beneficiind de conditiile generate de temperaturile extreme variind intre -110°C pana la -160°C, in crio cabina.

Cum functioneaza

Sistemul amesteca vapori de azot lichid cu aer, pentru a asigura temperaturi foarte scazute in interiorul cabinei clientului. Inainte de inceperea unei serii de sesiuni, Criosauna – Criocamera este pre-racita la o temperatura standard; odata ce unitatea a finalizat procesul de pre-racire a cabinei clientului, unitatea este pregatita pentru tratamente. Temperaturile standard in sesiunile de crioterapie variaza intre -110°C pana la -160°C / -166°F pana la -260°F, in functie de modul de operare. Durata unei sesiuni poate varia de la 2 minute pana la 3,5 minute. Setarile si modurile de operare sunt ajustabile in orice moment pe durata tratamentului, in cazul in care clientul solicita temperatura mai scazuta sau o sesiune mai scurta/lunga.

CRYO XC™ Plus Cryotherapy unit
Callum Smith

Care sunt efectele CIC?

Pe durata functionarii, aerul extrem de rece scade temperatura pielii, fapt la care corpul reactioneaza prin initierea procesului de vasoconstrictie. Vasoconstrictia se produce ca reactie defensiva a corpului la mediul extrem. Odata cu finalizarea tratamentului si stimularea rece ia sfarsit, intra in actiune procesul de vasodilatare si permite sangelui sa revina complet in zone din care sangele a fost impins afara. Odata ce clientul iese din cripto masina, clientul poate simti o senzatie de crestere a endorfinelor care doreaza o perioada de pana la 4 ore, ca si un sentiment de crestere a fluxului sanguin la extremitati.

Linia de ajutor CRYONiQ

În cazul oricărei întrebări cu privire la controlul calității și certificarea și standardele de calitate, vă rugăm să ne contactați la support@cryoniq.ro