Despre Noi – CRYONiQ

CRYONiQ Ltd. – Producator Crioterapie Premium

Despre

CRYONiQ are radacini in afacerile privind crioterapia din 2011, cand fondatorii companiei s-au implicat pentru prima data in instalare si suport tehnic pentru criocamere. De atunci, compania a parcurs multe etape, cea mai importanta fiind saltul nostru de a deveni producator de echipamente pentru crioterapie in 2016. Toate acestea datorita feedbackurilor si a schimburilor de informatii constructive cu partenerii si clientii nostri, care ne-au motivat sa schimbam directia companiei catre producerea propriilor noastre echipamente.

Astazi, birourile CRYONiQ se gasesc in Marea Britanie, avand baza de productie in cadrul Uniunii Europene si echipa suport in Statele Unite ale Americii. Pe parcursul calatoriei noastre, am ramas fideli valorilor noastre de baza si ne-am mentiunut ambitia de a oferi produse supuse inovarii continue, cele mai inalte standarde de calitate in productie, fiabilitate & calitatea serviciilor.

Produse

Produsul nostru de top este CRYO XC™ – o camera pentru Crioterapie cu Contrast Termal. CRYO XC™ a fost proiectat, construit asamblat si testat in mod riguros intern, de catre propria noastra echipa de dezvoltare produse. Ne mandrim cu faptul ca CRYO XC™ a primit cele mai mari note in privinta fiabilitatii de catre partenerii nostri cei mai vechi care au un portofoliu larg de produse de Crioterapie.

Parteneri & Clienti

Dorim sa incheiem parteneriate cu parteneri si distribuitori de incredere pentru a ne asigura ca produsele si serviciile noastre sunt gestionate de profesionisti si experti tehnici care au capacitatea de a furniza clientului si utilizatorului final cele mai bune servicii cu putinta, multumita experientei lor.

Parte a serviciilor noastre include suport usor de inteles pentru partenerii nostri pentru a ne asigura ca acestia se regasesc in cea mai buna pozitie pentru a avea succes. Punem un accent puternic pe serviciul clienti & pe suport tehnic, in timp ce depunem toate eforturile pentru a pune la dispozitia clientilor nostri produse care ofera senzatii exceptionale, calitate & siguranta.

Pe baza întrebărilor frecvente ale clienților despre asistență privind aspectele legate de pornirea unui afaceri de crioterapie și asistență cu planurile de afaceri de crioterapie, finanțarea echipamentelor crioterapice și furnizarea de contacte pentru diferiți furnizori. Depunem toate eforturile pentru a sprijini și consilia cu privire la aceste aspecte și la o întreagă serie de alte puncte importante.

Dorim să mulțumim clienților și partenerilor noștri pentru încrederea pe care au acordat-o în noi și promit să continue să lucreze din greu.

CRYONiQ Ltd.

Director of Cryoniq cryotherapy manufacturer in front of Korean palace

Co-CEO @ CRYONiQ
pbm@cryoniq.com

Cryotherapy manufacturing director in front of skyline in Perth, Australia

Co-CEO @ CRYONiQ
tm@cryoniq.com

Cryotherapy products director in front of cryocenter Altrincham

Director of CRYONiQ UK Ltd.
alastair.down@cryoniq.com

Linia de ajutor CRYONiQ

În cazul oricărei întrebări cu privire la controlul calității și certificarea și standardele de calitate, vă rugăm să ne contactați la support@cryoniq.ro