De ce CRYONiQ?

De ce sa alegi CRIONiQ & Cine Suntem

CRIONiQ a inceput ca o companie axata pe revanzare, instalare si service pentru Camere Crioterapie, cu precadere in cadrul unui numar de piete Europene, Germania, Franta, Italia, Grecia & Marea Britanie.

Am ajuns la un anumit punct cu vanzarile si instalarile noastre si ne-am dat seama ca ar fi mai bine sa oferim spre vanzare criocamere concepute chiar de noi, de propriile noastre echipe, cu optiuni de service mai bune si cu propriile noastre standarde de calitate.

Ne-am propus sa devenim un producator de echipamente pentru crioterapie, pentru ca era singura cale de a merge inainte, in plus fata de oportunitatea de a stabili standardele industriei. De atunci, piata a devenit din ce in ce mai competitiva, odata cu aparitia pe scena a catorva noi producatori de criocamere.

Acestea sunt datele & standardele CRYONiQ:

Despre

CRIONiQ si-a inceput activitatea ca o companie de retail de 2 persoane si s-a transformat in 4 ani intr-o companie producatoare de echipamente crio de 30 de persoane. Am inceput sa fabricam propriile nostre criocamere in 2016.

Activitate Zilnica

Pentru a intelege mai bine nevoile zilnice ale clientilor nostri, operam mai multe criocentre.

CRYO XC™ cryotherapy unit
CRYONiQ cryotherapy center from top

Asistenta Afaceri

Standarde Siguranta

Lucram strans cu partenerii nostri & cu furnizorii de azot, nu doar pentru a urma standardele de siguranta in cadrul afacerii pentru crioterapie, dar lucram si pentru a stabili, revizui si imbunatati standardele existente.

Serviceul Nostru

Dedicarea noastra pentru service se bazeaza pe un raspuns instantaneu la problemele tehnice. Pozitia noastra cu privire la probleme tehnice este una directa; in cazul in care apare orice problema, trebuie sa ne asiguram ca acea problema este preluata ASAP si ne asiguram ca problema nu reapare la nici o alta unitate pe viitor.

Durata de Viata Produs

Producem toate Criocamerele noastre si alte produse pentru a rezista testului trecerii timpului. Primele noastre crio camere au fost construite in 2016 si pana astazi au o situatie exceptionala in privinta serviceului.

CRYONiQ Production
CRYONiQ Production Offices

Proces Productie

Principalul motiv pentru care am inceput productia a fost acela de a oferi produse fiabile in cadrul carora am eliminat complet sau a redus la minim caderile. Suntem constienti de faptul ca piata este plina de multe abordari in privinta productiei si a serviceului; abordarea noastra este de a oferi siguranta & fiabilitate.

Fiabilitate

CRYO XC™ a fost notata ca fiind criocamera cu cea mai mare fiabilitate dintre 7 competitori aflati pe piata (August 2019).

Gandire Avangardista

Gandire avangardista – Muncim in fiecare zi pentru a ne imbunatati produsele.

Calitate Sesiune

Crio camerele noastre au fost notate ca fiind criocamerele cu cea mai buna calitate a sesiunilor de crioterapie. Un aspect important al camerelor de crioterapie a fost adesea trecut cu vederea.

CRYO XC™ Plus Cryotherapy unit
CRYONiQ Network

Partenerii Nostri

Cautam sa punem bazele unor parteneriate cu companii care sunt orientate catre client & care pot furniza service egal sau extins, comparabil cu al nostru.

Scopul Nostru

Scopul nostru suprem este de a oferi cea mai buna criocamera si de a construi o afacere durabila, orientata catre service si inovatoare.

Linia de ajutor CRYONiQ

Ai nevoie de ajutor cu altceva?
Contactează-ne.